Bodas

Un casament a l’hivern: The JackSons 13

Juny 8, 2015
11

El dia de la Loteria del Nadal per al Jaume i la Sònia era un dia especial, doncs era el dia que feien just 13 anys de nuvis i va ser el dia que van escollir per casar-se a la Torre. Així va començar #TheJackSons13: el dia que  el Jaume -o Jack per als seus amics- i la Sònia – o Sons per als seus amics- feien 13 anys junts.

Si una cosa tenia clara aquesta parella era que volia fugir de les celebracions tradicionals, volien un casament divertit, molt divertit, i sobretot volien que absolutament tots els convidats se sentissin part d’aquell dia.  Per aconseguir-ho, van treballar durant mesos per preparar tot de detalls sorpresa: un kit de supervivència de benvinguda, una exposició de fotos flotant amb globus, un seating-loteria de nadal, uns tovallons personalitzats a punt de creu per la mare de la núvia, un concurs de la millor taula i, com a regal, uns ninos de ceràmica personalitzats que van fer la Sònia i el seu pare, que és ceramista.

La cerimònia es va celebrar a la Sala Gòtica, el Jaume va entrar correns com a bon maratonià que és, i la Sònia ens va sorprendre ballant amb les dames d’honor. L’aperitiu el vam fer a la primera planta de la masia, i els detalls s’anaven repartint per les diferents sales. I per últim, el banquet a la sala La Torre, que els nuvis van engalanar amb uns tòtems ben grans que indicaven el nom de la taula!

Amb The JackSons 13 va néixer també  feel the feelDDing: des d’aquell dia, la Sònia i la seva germana Belén, s’han iniciat en el món de la personalització de casaments.

La fotografia va anar a càrreg de Fotos-NO, els videògrafs van ser Studio Krrusel, les flors de Ferran Florista, i el ball amb el DJ Xavi, tots ells grans professionals.

El vestit de la núvia és de Di Schiave, el pentinat i maquillatge de Carme Ballesteros i la pajarita a del nuvi de Miteta.

Esperem que us agradi!

Articles relacionats

No hi ha comentaris

Respondre