Bodas

L’infinit de la Mary i l’Olga

Juny 7, 2015
Masia boda cerca de Barcelona

La Mary i l’Olga s’estimen molt, moltíssim, fins a l’infinit i més enllà i així s’ho diuen l’una a l’altra. El dia 28/03/2015 van celebrar el seu casament a La Torre,  ho va tenir tot: emocions a flor de pell, mil detalls i molts molts riures.

Les noies de feel the feeldding van convertir la masia en “L’Infinit de la Mary i l’Olga” creant tot de detalls, racons i regals personalitzats. En arribar, els convidats trobaven un cartell que els hi donava la “Benvinguda a l’infinit” i a partir d’aquí no van parar de trobar tot allò que caracteritza el món (o l’infinit) que han construït juntes la Mary i l’Olga: el mirador del Prat, les tardes de xemeneia i la copa de vi, la passió per la cuina i el bon menjar, i l’afició als jocs de taula… tots ells convertits en racons de signatures, exposicions de fotos, seatings, i regals.

La cerimònia es va celebrar en la intimitat de la Sala Gòtica, l’aperitiu va ser a la bonica planta primera de la Masía, per les diferents sales i la terrassa, i el banquet a l’interior de la sala La Torre.

Una de les coses més divertides del casament va ser el joc que es va fer durant el banquet. Cada taula havia de competir per 4 ingredients per “cuinar” el seu plat (tot era, és clar, una metàfora) i es van fer 4 proves que van ser tot un èxit. Veure tots els convidats amb els barrets de cuiner imitant el ball de les núvies en entrar al banquet, no te preu.

La decoració i personalització, com ja hem dit, va anar a càrrec de feel the feeldding, la fotografia és de Nou Enfoc, els videògrafs van ser Metrocurt, les flors de Ferran Florista, i el ball amb el DJ Xavi, tots ells grans professionals.

Els vestits de les núvies són de Dolors Munne, els pentinats i maquillatge de Rosa Hervas i les aliances de la joieria Solà de Terrassa.

Esperem que us agradi!

Articles relacionats

No hi ha comentaris

Respondre