Bodas

Fotografies de les nostres núvies a la Masia

Agost 1, 2013
nuvies

 

Ja fa un temps vam decidir reunir les últimes núvies de la Masia La Torre del Gall i les vam convidar a vestir-se de nou de núvies per tal de tornar a retrobar-nos, ja que com que ens agrada saber de les nostres parelles, com els va, si han tingut fills, etc… vam pensar que seria una bona manera de tenir unes fotografies de les nostres núvies i a la vegada saber com els va.  Les fotografies del reportatge són de Nou Enfoc Fotografia.

Som així, ens agrada seguir tenint relació amb les parelles que hem casat ja que tot i el temps que passa segueixen sent una part molt important de la nostra vida.

Moltes núvies van respondre a la nostra invitació, i la veritat és que els nuvis també. Va arribar el dia… va ser un dia plujós i amb fred… però van venir 22 núvies amb les seves respectives parelles, alguns dels nuvis van venir vestits com el dia de la boda.

Després de maquillar-les una mica, gràcies a la Neus (Mary Kay) vam anar a fer tot un seguit de fotografies de la mà del Santi de Nou Enfoc Fotografia. El Jordi de Ferran Florista ens va ajudar a animar la festa tant com a persona i a més ens va portar uns rams preciosos per acompanyar les fotografies.

Algunes núvies venien embarassades, d’altres portaven els fills… Les que finalment per tema agenda no van poder venir ens van preguntar per email o per telèfon si ho tornariem a repetir, ja que els semblava una idea genial.

La veritat és que va ser un dia fantàstic ja que vam trobar-nos una altra vegada, va haver-hi molt bon feeling entre les núvies, ja que la majoria no es coneixien entre elles, la canalla s’ho va passar pipa.

Estem mooooooolt contents que vinguéssiu i les que no vau poder venir esperem tornar a repetir-ho i que en pugueu ser moltes més!!!!

Articles relacionats

No hi ha comentaris

Respondre