Bodas

ENTRE VINYES

Gener 24, 2017
NOU ENFOC

Si cerques Alt Penedés a internet, t’explicaràn què, és una comarca a la regió del Penedés, si entres a imatges, et deixaràs conquistar per les vistes que hi ha. Si parles amb la gent, t’explicarem com d’ especials son els nostres paisatges, com de maques son les bodegues i lo afortunats que som de llevar-nos cada dia veient com surt el sol darrera les vinyes que caracteritzen la zona.

La nostra família, 100% Penedesenca, aprofitem les vistes de la nostra masia per crear un entorn únic per el vostre dia especial. Per aquesta raó, la novetat d’aquest any, ha sigut la cerimònia entrevinyes que oferim als nostres nuvis. Tot un èxit en el primer estiu.

Segueix llegint!

Els nuvis busquen que la celebració del seu casament sigui especial, diferent a la resta, original i, sobretot, personal.

El que vam fer va ser aprofitar un petit tros de les vinyes que envolten la masia i el vam adaptar per tal de poder-hi posar una taula de cerimònia i cadires pels convidats.

A continuació, el resultat, teniu més fotografies al nostre Facebook o pàgina web. No oblidis deixar-nos escrita la teva opinió o si t’ha agradat tan com a nosaltres, de posar-te en contacte el més ràpid possible. Esperem transmetre el valor i la importància que els Penedesencs li donem a les vinyes, esperem que veient les imatges ens doneu la raó i pogueu sentir el mateix.

 

Articles relacionats

No hi ha comentaris

Respondre