Bodas

ENTRE VINYES

Gener 24, 2017
Bodes Penedès Masia La Torre del Gall

Si cerques Alt Penedès a internet, t’explicaran què, és una comarca a la regió del Penedès, si entres a imatges, et deixaràs conquistar per les vistes que hi ha. Si parles amb la gent, t’explicarem com d’ especials són els nostres paisatges, com de maques són les bodegues i llevar-se cada dia veient com surt el sol darrere les vinyes que caracteritzen la zona.

La nostra família, 100% Penedesenca, aprofitem les vistes de la nostra masia per crear un entorn únic pel vostre dia especial. Per aquesta raó, la novetat d’aquest any, ha sigut la cerimònia entre vinyes que oferim als nostres nuvis. Tot un èxit en el primer estiu.

Els nuvis busquen que la celebració del seu casament sigui especial, diferent de la resta, original i, sobretot, personal.

El que vam fer va ser aprofitar un petit tros de les vinyes que envolten la masia i el vam adaptar per tal de poder-hi posar una taula de cerimònia i cadires pels convidats.

A continuació, el resultat, teniu més fotografies al nostre Facebook o pàgina web. No oblidis deixar-nos escrita la teva opinió o si t’ha agradat tant com a nosaltres, de posar-te en contacte el més ràpid possible. Esperem transmetre el valor i la importància que els Penedesencs li donem a les vinyes, esperem que veient les imatges ens doneu la raó i pugueu sentir el mateix.

Articles relacionats

No hi ha comentaris

Respondre