Bodas

ENTRE VINYES

Gener 24, 2017
Bodes Penedès Masia La Torre del Gall

Si cerques Alt Penedès a internet, t’explicaran què, és una comarca a la regió del Penedès, si entres a imatges, et deixaràs conquistar per les vistes que hi ha. Si parles amb la gent, t’explicarem com d’ especials són els nostres paisatges, com de maques són les bodegues i llevar-se cada dia veient com surt el sol darrere les vinyes que caracteritzen la zona.

La nostra família, 100% Penedesenca, aprofitem les vistes de la nostra masia per crear un entorn únic pel vostre dia especial. Per aquesta raó, la novetat d’aquest any, ha sigut la cerimònia entre vinyes que oferim als nostres nuvis. Tot un èxit en el primer estiu.

Continuar llegint…

Bodas

Brenan i Gracia, un casament de pel·lícula!

Juny 22, 2016

En el casament del Brenan i la Gracia, Feel the FelDDing, amb les seves decoracions, va saber aprofitar cada petit racó de la nostra masia per aconseguir explicar-nos una història, una història d’amor com en una pel·lícula. Van ser uns nuvis esplèndids que deixaran un petit record en tots nosaltres.

Continuar llegint…

Bodas

Un casament especial… Max i Xavi

Juny 17, 2016

Fa poc vam tenir un casament molt especial a la masia, vam tenir el plaer de participar en el dia dels nostres companys i també amics, el Max i el Xavi.

Vam viure riures, sentiments i alguna que altra llàgrima. Ens van fer gaudir fins i tot als que treballàvem allà perquè tot pogués sortir perfecte… i que difícil que es fa quan tens uns nuvis tan especials…

Aquí us deixem el reportatge fotogràfic tan fantàstic de Nou Enfoc.

http://nouenfoc.com/ca/boda-masia-la-torre-del-gall-max-i-xavi

Bodas

Nadine i Mario, casament amb riures, llàgrimes i sorpreses…

Agost 3, 2015
masiabodas22

La Nadine i en Mario es van dir “Sí, Vull” envoltats de vinyes, a la Masia.

Tot i la pluja prevista, van poder gaudir d’un dia calorós amb llargues estones de Sol. :)

Va ser un casament amb molts detalls fets i pensats pels mateixos nuvis, molts d’ells fent referència al món del futbol. I on no hi va faltar res, riures, llàgrimes, sorpreses…

Continuar llegint…

Bodas

El video d’un casament amb molts sentiments

Juliol 8, 2015

Sota una posta de sol compartint el mateix moment del “Si!”, la Nadine i el Mario van celebrar el seu enllaç a l’exterior de la Masia.

La cerimònia va tenir tots els detalls que la parella havia somiat, després de molts mesos preparant el seu dia tant especial. Aquest fenomenal vídeo fet per Wedding’s Art mostra en menys de 3 minuts tots els sentiments que van portar a la parella, familiars i amics a celebrar el que  volien: – Una boda diferente en un lugar tranquilo cerca de Barcelona. Vídeo realitzat per: Wedding’s Art

Bodas

Una boda íntima al març

Juliol 8, 2015
Bodes Penedès Masia La Torre del Gall

El Jordi i la Tània van voler una boda íntima. Els familiars i amics més propers van voler compartir un dia de març tan i tan especial per als nostres nuvis.

La Tània, que portava un elegantíssim vestit de núvia, va estar molt relaxada tot i que durant tot el matí va estar plovent. Havien estat planificant la seva boda durant molt de temps per a què 4 gotes els aigualissin el gran dia. Les vinyes del Penedès al març ofereixen un paissatge diferent.

Continuar llegint…

Bodas

Un casament a l’hivern: The JackSons 13

Juny 8, 2015
11

El dia de la Loteria del Nadal per al Jaume i la Sònia era un dia especial, doncs era el dia que feien just 13 anys de nuvis i va ser el dia que van escollir per casar-se a la Torre. Així va començar #TheJackSons13: el dia que  el Jaume -o Jack per als seus amics- i la Sònia – o Sons per als seus amics- feien 13 anys junts.

Bodas

L’infinit de la Mary i l’Olga

Juny 7, 2015
Masia boda cerca de Barcelona

La Mary i l’Olga s’estimen molt, moltíssim, fins a l’infinit i més enllà i així s’ho diuen l’una a l’altra. El dia 28/03/2015 van celebrar el seu casament a La Torre,  ho va tenir tot: emocions a flor de pell, mil detalls i molts molts riures.

Les noies de feel the feeldding van convertir la masia en “L’Infinit de la Mary i l’Olga” creant tot de detalls, racons i regals personalitzats. En arribar, els convidats trobaven un cartell que els hi donava la “Benvinguda a l’infinit” i a partir d’aquí no van parar de trobar tot allò que caracteritza el món (o l’infinit) que han construït juntes la Mary i l’Olga: el mirador del Prat, les tardes de xemeneia i la copa de vi, la passió per la cuina i el bon menjar, i l’afició als jocs de taula… tots ells convertits en racons de signatures, exposicions de fotos, seatings, i regals.

Bodas

Boda vintage elegant

Juny 7, 2015
boda_torre_del_gall_barcelona

L’Alicia anava vestida amb un conjunt de Yolancris (vestit de núvia, vel i sabates) amb un estil vintage.

El vestit de la núvia era d’alta costura a la vegada que atrevit, original, amb molt d’estil i molt atrevit. El nuvi es va quedar sorprès al veure -la per primer cop.